Kontakt

Alufabrikken forbereder sig på fremtidens projekter

Med en investering i CNC-maskinen Schüco AF 500 er Alufabrikken godt rustet til fremtidens krævende projekter. Den 5-aksede CNC-maskine er en effektiv bearbejdningsmaskine til aluminiums- og stålprofiler og kan udføre de mest komplicerede bearbejdninger til ethvert projekt. Maskinen kan både save og bearbejde, hvilket vil sige, at der både sker en tidsbesparing og omkostningsreduktion i produktionsprocessen. Om ganske få år kan denne maskine kombineres med robotteknologi fra KUKA, hvor robotten af- og pålæsser profilerne i korrekt position. Dette resulterer i komplet effektivitet.

Ifølge Henrik Østerhaab, som er Adm. Direktør og Partner hos Alufabrikken, er denne investering et naturligt skridt mod fremtidens mål og visioner:

”Vi har valgt at udskifte vores aldrende PBX maskiner med AF500 for at følge udviklingen og samtidig fastholde vores produktionsmæssige konkurrenceevne. Med markedets bedste produktionsudstyr, de dygtigste operatører og generelt en velfungerende organisation, er vi parate til at løfte ALUfabrikken til næste niveau. Det var en spændende dag, da vi fik maskinen leveret og tilsluttet. Forventningens glæde var stor. Trods Corona-pandemiens besværligheder er det lykkedes at få installeret maskinen og få uddannet personalet til at betjene den. Undervisningen har udfordret pga. Corona, men generelt set er vi super tilfredse med vores nye køb, og den producer allerede på fuld tryk.”

Fordele ved Schüco AF 500

  • Omkostningsreduktion
  • Tidsbesparing
  • Minimering af skader på profiler grundet proceshåndtering
  • Lettere opskæring
  • Håndtering af større profiler
  • Mulighed for integration af robotteknologi til af- og pålæsning